Vår kjernekompetanse

Varme, tørre og tette betongkonstruksjoner

Vi har bygget boliger med Bewi Byggesystem siden produktet kom på markedet i 2007. Vi har bidratt til å utvikle produktet og bistår kunden i å realisere sitt prosjekt på best mulig måte. Vår kompetanse innenfor bygging av energiøkonomiske løsninger erfares av kunder år etter år med varme gulv og lave strømregninger.

Byggeledelse

Vi tar ansvar for koordinering av alle fag under vår produksjon. God flyt, god kommunikasjon og klare retningslinjer er viktig i alle prosjekter.
Vi tar ansvar for helhetlig samordning og koordinering!

Realitetsorientering

La ikke arkitekt få for frie tøyler om du ikke er lottomillionær! Vi tilbyr tidlig samarbeid på ethvert prosjekt, uansett størrelse, for å avdekke unødvendig kostbare løsninger. Vi opplever ofte at arkitekter tegner boliger med uhensiktsmessig kostbare signaturer som tidlig i fasen kan erstattes med smarte og praktiske løsninger uten å ødelegge helheten i prosjektet. Vi brenner for gjennomtenkte, godt isolerte løsninger som varer!

Plasstøpte konstruksjoner

Vi støper i alle retninger, i alle fasonger og med riktig farge! Vi har mange typer overflater å tilby fra systemforskaling, trestruktur, bordforskaling eller matriser. Eksempler på plasstøp: Støttemurer, vegger, fasader, frie dekker, monumenter og bautaer.

Fasader

Vi pusser vedlikeholdsfrie fasader med riktig farge i pussen.
Dette gir fasader som ikke trengs etterbehandling av farge, kun vask dersom noen skitner dem til.